Liiketoiminnan jatkuvuus

Hyödynnä virtualisoinnin tarjoama lisäteho ja luo täydellinen ratkaisu liiketoiminnan jatkuvuuteen. VMware® vSphere™ ja VMware vSphere Storage Appliance (VSA) -ratkaisuilla saat käyttöösi erillisten tallennuslaitteiden ominaisuudet helpommin ja edullisemmin.

Lataa liiketoiminnan jatkuvuutta käsittelevä White Paper -raportti Lue lisää

Sähköpostiyhteistyö

Alenna kustannuksia joustavan ja yksinkertaisen sähköposti- ja yhteistyöalustan avulla. Avoin sähköposti-, kalenteri- ja yhteistyöalusta VMware Zimbra™ auttaa alentamaan kustannuksia ja helpottaa tehtävien hallintaa, sillä se mahdollistaa ratkaisevan tärkeiden tietojen tarkastelemisen miltä tahansa laitteelta tai alustalta.

Työpöytävirtualisointi

Täytä yhä liikkuvamman ja maantieteellisesti hajaantuneen työvoiman vaatimukset. VMware View™ auttaa säästämään aikaa ja rahaa keskittämällä kaikki työpöydän hallintatehtävät datakeskukseen.

Lataa ratkaisuesite Lue lisää

Palvelinten konsolidointi

Optimoi ja suojaa IT-omaisuutesi erittäin pienellä etukäteisinvestoinnilla. VMware vSphere -ratkaisuvalikoimamme auttaa tehokkaasti säästämään kustannuksissa ja parantamaan tuottavuutta. Lisäksi se sopii kaikille yrityksille liiketoiminnan koosta ja vaatimuksista riippumatta.

Hanki maksuton 60 päivän VMware vSphere -kokeiluversio Lue lisää