Üzletmenet-folytonosság

A virtualizáció erejét kihasználva teljes körű üzletmenet-folytonossági megoldást kínálhat ügyfeleinek. A VMware® vSphere™ és a VMware vSphere Storage Appliance (VSA) megoldások megosztott adattárolási lehetőséget biztosítanak – a megosztott tárolási hardverrel járó költségek és komplexitás nélkül.

Üzletmenet-folytonosságról szóló tanulmány letöltése További tudnivalók

E-mail-alapú együttműködés

Egy rugalmas és egyszerű e-mail- és együttműködési platform segítségével csökkentheti a költségeket. Az e-maileket, naptárt és nyílt együttműködést támogató VMware Zimbra™ segít a költségek csökkentésében és a kezelhetőség egyszerűsítésében – az embereket a kritikus adatokhoz kapcsolja bármely készüléken vagy platformon.

VMware Zimbra ingyenes kiértékelése 60 napig További tudnivalók

Számítógép-virtualizáció

Ismerje meg, hogy vállalata miként felelhet meg az egyre mobilabb és földrajzilag egyre jobban kiterjedt munkaerő-állomány igényeinek.

A megoldás tájékoztatójának letöltése További tudnivalók

Szerverkonszolidáció

Optimalizálja és védje informatikai eszközeit minimális kezdeti befektetéssel. A VMware vSphere megoldások által jelentős költséget takaríthatnak meg a különböző méretű és igényű vállalatok, továbbá jelentősen növelhető ezáltal a cégek hatékonysága is.

Töltse le a VMware vSphere ingyenes 60 napos próbaverzióját További tudnivalók